Uitleg
Elke keer dat je een plan genereert of een versie handmatig opslaat,
wordt er een snapshot gemaakt van al je canvasgegevens en hoofdstukken.
Je kunt altijd teruggaan naar een eerdere versie.
Bij het herstellen wordt eerst een backup van de huidige versie gemaakt.
Terug naar plan